Vanliga frågor

COVID-19 UPPDATERING

Vår högsta prioritet är hälsan och säkerheten för våra anställda och kunder, vilket är anledningen till att vi har helt omdesignat vårt produktions- och distributionscenter för att följa statligt rekommenderade riktlinjer för social distansering och PPE.

Vad betyder detta för dig?

Handläggningstiderna kan bli försenade. Behandlingstiderna är vanligtvis 6–12 arbetsdagar*, även om dessa tider för närvarande varierar på grund av covid-19-problem, myndighetsbeställningar och påverkan på vår verksamhet. Handläggningstiderna kan även förlängas under helgdagar,
Vi kommer att meddela dig så snart din beställning har skickats eller om vi förutser några problem med att fullfölja din beställning.
Du kan avboka för full återbetalning. Vi har uppdaterat vår returpolicy så att du när som helst kan avbryta en ej skickad beställning och få full återbetalning.


Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse när vi arbetar igenom detta ärende tillsammans.

Tack så mycket för din hjälp!

*Tänk på att arbetsdagar inte inkluderar helger eller helgdagar som nyårsdagen, Martin Luther King Jr.-dagen, presidentens dag, minnesdagen, 4 juli, Labor Day, Thanksgiving och jul.

VANLIGA FRÅGOR

HUR KAN JAG KONTAKTA DIG?

Vi har livechatt dygnet runt på webbplatsen, eller via e-post på support@woowidea.com

HUR MYCKET ÄR FRAKT?

Vi erbjuder snabb frakt för ett fast pris på $15,99 eller standardfrakt för $6,99 per beställning. Om det totala beloppet för din beställning överstiger 50 USD kommer leveransen att vara gratis.

VILKA BETALNINGSMETODER ACCEPTERAR woowidea.com?

För närvarande accepterar vi betalningar med kreditkort och Paypal. Om du vill ordna betalning via en annan metod försöker vi gärna tillgodose din förfrågan!

Vänligen kontakta oss direkt på support@woowidea.com för att ordna detta.

ÄR DET SÄKERT ATT KÖPA ONLINE FRÅN support@woowidea.com?

Absolut! Vi använder GeoTrust Secure Socket Layering (SSL), en krypteringsteknik som säkerställer säker överföring av din personliga information över Internet. Vi lagrar ingen kreditkortsinformation eller delar din personliga information med tredje part.

Men om du fortfarande inte vill göra din beställning, vänligen kontakta support@woowidea.com så kontaktar vi dig angående en alternativ metod för att göra din beställning!

HUR KAN JAG ÄNDRA ELLER AVBRYTA MIN BESTÄLLNING?

Om du behöver göra några ändringar i din beställning, vänligen kontakta oss på support@woowidea.com inom 8 timmar efter att du har lagt din beställning. Vi kommer inte att kunna göra några ändringar efter denna period.

HUR KAN JAG SPÅRA MIN BESTÄLLNING?

När din beställning har skickats skickar vi dig ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer. Om du inte har fått detta e-postmeddelande, vänligen maila support@woowidea.com

VAD ÄR EN FÖRBESTÄLLNING ARTIKEL? KAN JAG AVBRYTA MIN FÖRBESTÄLLNING?

En förbeställningsvara är en vara som du beställer innan vi har den i vårt lager. Du kan avboka fram till den tidpunkt då din beställning har behandlats. För att avbryta kan du maila oss på support@woowidea.com

JAG BESTÄLLDE ETT SET SOM ÄR TILLGÄNGLIGT MED FÖRORDER, KOMMER DE SÄNDA SÄRSKILT?

Vi skickar din beställning när alla varor är tillgängliga. Om du vill ta emot din tillgängliga vara innan den förbeställda, vänligen maila oss på support@woowidea.com

VAD ÄR DIN RETURPOLICY?

Vi erbjuder problemfria returer inom 14 dagar

Varan/varorna måste vara i originalskick, med returetikett och hygienförsegling kvar på plats. Föremålen får inte ha varit slitna, tvättade eller ändrade på något sätt.

Tyvärr kan vi inte ta emot returer som inte uppfyller ovanstående krav.

woowidea.com erbjuder full återbetalning (artikelpris exklusive originalfraktavgifter).

Alla returer kan skickas till vårt USA-baserade returlager.

HUR KAN JAG BEGÄRA RETUR?

Att begära retur har aldrig varit enklare!

Vi erbjuder problemfria returer inom 14 dagar. För att initiera en retur, e-posta oss helt enkelt på support@woowidea.com med den e-postadress som användes för att behandla din beställning inom 14 dagar efter mottagandet av ditt paket.

Observera att vi inte kan återbetala initiala fraktkostnader för returnerade varor förutom för defekta varor. Vi kan inte heller återbetala returfraktkostnader.

När vi har tagit emot varorna skickar vi dina nya delar till dig eller så får du din återbetalning (artikelpris exklusive originalfraktkostnader).

Vi kan inte hållas ansvariga för förlust av returnerade kläder. Vi rekommenderar att du använder en rekommenderad posttjänst för att returnera varorna och föra ett register över spårningsdetaljerna.

VAD OM VARAN JAG FÅR ÄR SKADAD ELLER DEFEKT?

Vi arbetar hårt för att alla varor som säljs ska vara av högsta kvalitet. Men om du har problem med en felaktig eller skadad vara, vänligen maila oss på support@woowidea.com så att vi kan undersöka problemet snarast åt dig!